Dags att betala medlemsavgiften för 2021

  • Familjekort  –  1 000 kr (avser samtliga boende på samma adress)
  • Medlemmar över 16 år  –  750 kr
  • Medlemmar t.o.m. 16 år  –  550 kr
  • Stödjande / pensionärer / ledare  –  150 kr

Bankgiro: 576-1929
Swish: 123 049 9772

Medlemsavgiften ska vara betald senast 2021-02-28.  Observera att namn och personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) för samtliga personer som betalningen avser ska anges på inbetalningen.

Om ni inte får plats med alla uppgifter för er familj, går det bra att skriva er familjs namn (ex. Fam. Anne Lund) och sedan maila familjemedlemmarnas namn och personnummer till kansliannelundsif@telia.com.

Tack för ert stöd!

//Annelunds IF:s styrelse

Kort om året som gått

Året 2020 går givetvis även för Annelunds IF till handlingarna som ett pandemiår. Träningar uteblev, seriespel begränsades och arrangemang fick ställas in. Vi ställde in klassiker som Annelundsmarschen, Mörlanda Marknad och Jul i Ljung. Tråkiga beslut, men enkla att fatta med tanke på omständigheterna. Istället hade vi möjlighet att arrangera sommaraktiviteter som Djurstigen, fotbollsskola och Sommargåtan. Tack vare lojala medlemmar (ökande medlemsantal), fantastiska sponsorer (bibehållen sponsring), genomförda lotterier (marschlotteri och billotteri) och bidrag blev ändå ekonomin helt ok för oss under verksamhetsåret.

Annelunds IF:s representationslag spelade sin serie i enkelmöten. Efter sju omgångar hade vi bara två förluster men tyvärr inte en enda seger och många kryss ger få poäng. Vi lyckades dock ta ett par trepoängare mot slutet av säsongen och hamnade till slut på en åttonde plats; ett par placeringar över nedflyttningsstreck och en placering före grannen HSK. För AIF:s U-lag blev säsongen en framgång då man vann sin serie. AIF har en trupp med i princip enbart egna spelare och många unga och talangfulla förmågor knackar nu på A-lagsdörren.

Anledningen till att vi kan ha så många egna spelare i A-laget är förstås vår fina ungdomsverksamhet. Ungdomarna är kärnan i föreningen. Vi har träningsgrupper och lag i seriespel för barn och ungdomar i åldrarna 5-15 år. För de yngsta har vi fotbollslekis. Vi har även träningsgrupp för innebandy. Sammanlagt var det ungefär 130 ungdomar i olika åldrar som tränade med AIF under året. AIF ställde också upp med ett veteranlag i P35-serien.

Även en skidsektion ingår i Annelunds IF. Skidsektionen sköter om elljusspåret, isbana och vandringsleder. Under vintern 2019/2020 var snö- och ismängd begränsad, men spår och bana utnyttjades när tillfälle gavs.

AIF:s klubbhus vid Mörlanda Sportcenter har nu funnits i snart tio år och tillsammans med konstgräsplanen som byggdes 2016 har Annelunds IF numera utmärkta förutsättningar och träningsmöjligheter på hemmaplan.

Viktiga AIF-händelser under 2021

Det finns fortfarande hopp om att Annelundsmarschen kan återkomma 2021. Vi tror dock inte att det är rimligt att genomföra arrangemanget redan i april utan det blir i så fall troligen senare på året. Vi återkommer med information om detta när vi vet mer.

Vi tror och hoppas att Mörlanda Marknad kan genomföras. Den blir i så fall lördag 25:e september. Om den kan genomföras beror givetvis på pandemins utveckling.

Jul i Ljung återkommer söndag 5:e december, med samma förbehåll som ovan (dock rimligen lite mindre brasklapp).