Kakor

Vad är kakor?

Kakor (cookies) är små textfiler bestående av bokstäver och siffror.

Kakor gör det möjligt för vår webbplats och våra tjänster att komma ihåg dina val och preferenser (så som inloggning, textstorlek och andra inställningar) under en tid, så att du inte behöver ställa in dem på nytt varje gång du besöker oss.

Varför använder vi kakor?

De kakor vi använder förbättrar normalt sett de tjänster vi erbjuder dig. Några av våra tjänster behöver faktiskt kakor för att fungera, medan andra helt enkelt finns för att göra våra tjänster mer användarvänliga för dig.

Kakor vi använder

Som de flesta hemsidor använder vi kakor och de delas in i olika grupper:

Grundläggande: Vissa kakor är väsentliga för att användarvänligheten och att få full tillgång till vår hemsida. Tack vare kakorna låter de oss ge dig en bättre och enklare användning av hemsidan när du är här och dessutom förebygga säkerhetshot. Dessa kakor samlar inte in någon personlig information.

Statistiska: Dessa kakor samlar in information som antal besökare på hemsidan, antal unika besökare, vilka sidor besökare varit på och var besökare kommit ifrån osv. Den här statistisken kan hjälpa oss förstå vad vi behöver förbättra.

Funktionella: Dessa kakorna hjälper specifika icke-väsentliga funktioner som tex. att kunna ha videor på hemsidan eller att dela innehåll från olika sociala medier.

Preferenser: De här kakorna hjälper oss lagra dina inställningar och preferenser som språk som gör att du får en bättre och mer effektiv upplevelse när du kommer tillbaka för att läsa om Annelunds IF.

Ibland fikar vi med vanliga kakor också, fast på riktigt då. Vi i styrelsen är inte helt överens om vilken sort favoriten är men chocolate chip cookies vann de flestas hjärtan. Vi var i alla fall överens om att vi alla gillar någon form av kakor.

Vi kan komma att uppdatera denna policy i framtiden och uppmanar dig därför att granska den regelbundet för att hålla dig uppdaterad om hur vi använder kakor.

Denna kakpolicy uppdaterades 9 juni 2019.