Information om söndagens poolspel

På söndag är det äntligen dags för första poolspelet. Vi kommer spela tre matcher där varje match spelas i 3×10 minuter.

Tider

Samling 9.20 i Skoghälla.

Första matchen startar 10.00.

Plats

Skoghälla, Herrljunga

Anmälda hittills

Hittills är Liam, Noel, Loke, Love, Amanda, Alfred, Vince, Melwin, Eddie, Felix, Dante och Milo anmälda. Om ert barn vill vara med så säg till på träningen eller maila till malin.lankinen@hotmail.com så snart som möjligt!

Övrig information

  • Benskydd är obligatoriskt när man spelar så har ni hemma, glöm inte att ta med dem, vi har några i reserv om någon inte har eller har glömt.
  • Pga. pandemin tillåter poolspelen 100 personer i publik och vi är fyra lag som kommer samlas så vi får ta med en kamera istället för alltför många anhöriga. Det är jättetråkigt att inte kunna ta med fler supportrar men det är tyvärr det som gäller under rådande omständigheter.
  • Det kommer inte vara någon kiosk öppen under spelen så man får ha med eget fika/mellanmål.
  • Omklädningsrummen kommer också vara stängda så vi kommer byta om utomhus. Om någon tycker det är jobbigt så ta med en stor handduk att hålla runt.
  • Det blir ingen samåkning utan alla får åka i egna bilar till poolspelen.

Kommande poolspel

Nästa poolspel kommer vara hemma på Mörlanda Sportcenter den 15 augusti med start 10.00. Det går bra att anmäla sig till det poolspelet redan nu på träningen eller via mail malin.lankinen@hotmail.com.