Senioravslutning 2020 och nya tränare 2021

I fredags hade seniortruppen avslutning på Mörlanda Bowling. En trevlig tillställning med bowling, shuffleboard, en bit mat och prisutdelning.

Priser delades ut i följande kategorier:
Årets spelare – Johan Hermansson (bilden)
Årets överraskning – Melker Johansson
Skytteliga A-lag – Jesper Blom
Skytteliga U-lag – Benjamin Ulvebro
Träningspris – Gustav Carlsson och Melker Johansson

Tränarduon Tobias Andersson och Gustav Carlsson tackades av efter väl utfört arbete. Åke och Gurra var lite av en nödlösning när jakten på tränare var klurig inför säsongen 2020. De fick ta sig an en märklig corona-säsong med elva otroligt jämna matcher. Ett tag kryssade vi lite för mycket, men det hela slutade ändå väl med säkrat kontrakt och HSK efter i tabellen.

Både Åke och Gurra har varit tydliga med att de helst bara agerar spelare säsongen 2021 och därför är det väldigt glädjande att vi kunde presentera en ny tränarduo i samband med fredagens avslutning. Johan Bengtsson och Kristoffer Holmén kommer med ett delat ledarskap att styra laget nästa år. En duo som egentligen knappast behöver någon närmare beskrivning. Helt enkelt två av AIFs bästa och mest framgångsrika fotbollsspelare genom alla tider.

För Benke blir det första säsongen som tränare för ett seniorlag. Under säsongen 2020 har han dock agerat matchcoach när Åke och Gurra varit på planen. Men nu får sonen John alltså chansen att, vid behov, skälla på honom även under träning. Krille var som bekant huvudtränare 2016-2019 och efter en säsongs uppehåll är han nu tillbaka på Sportcentret.

Nu tränar vi inomhus ett tag framöver och sedan laddar vi för att förbättra årets åttonde plats och ta sikte mot toppen av tabellen under säsongen 2021.

(Foto Christer Blank)