SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Annelunds Idrottsförening
Fotboll

Annelundsmarschen
Hank and the Tanks - segrare Annelundsmarschen 2024

 

Ett stort grattis till Hank and the Tanks som överträffade alla högt ställda förväntningar och tog sin första inteckning i vandringspriset. Stort grattis!

 

Vi lyfter också på hatten för Järngänget Deluxe 2.0 som slutade tvåa och Abbes grabbar som återigen kniper en pallplats med sin tredjeplats. 

 

Samtliga resultat finns här på hemsidan under fliken Resultat. Det går även att se alla rätta svar på Doldisen och Vem Där på Facit-fliken.

 

Ett stort tack till alla som var med gjorde även Annelundsmarschen 2024 till ett otroligt trevligt och välarrangerat event. Det är en fröjd att se så många glada och tävlingssugna deltagare, funktionärer och stationsledare varje år. TACK!

 

——————

 

Vinstlott på Astridlotteriet nummer 585. Hör av dig till info.annelund@gmail.com om du har lotten. 

 

——————


I år kommer Annelundsmarschen att gå av stapeln lördagen den 27 april.

 

Annelundsmarschen riktar sig till alla; gammal som ung. Vi hoppas på lag som består av alla möjliga konstellationer; familjer, kompisgäng, föreningar, företag. Det finns inga krav på hur snabbt man ska ta sig runt. För att deltaga i tävlingarna på stationerna är det lämpligt att man i alla fall är över 12 år. Även de yngre är dock naturligtvis välkomna att följa med under marschen. Marschen är också barnvagnsvänlig.

 
Start och målgång för Annelundsmarschen är vid Klubbhuset på Mörlanda Sportcenter strax intill Mörlandahallen.

Annelundsmarschen är ca 10 km lång och den kommer vara tydligt snitslad. Längs vägen kommer ett antal stationer att finnas.

 

Ungefär hälften av stationerna är av det kluriga slaget och hälften är av det lite mer fysiska slaget, alltså något för alla. På stationerna tävlar man i sitt lag mot övriga lag som deltar i marschen. Övningarna kommer alltså att utmana både knoppen och kroppen.

 

Anmälan görs till info.annelund@gmail.com och all info om detta finns här på hemsidan under fliken Annelundsmarschen/Anmälan.

 

Vi ses den 27 april!

 
Stationssponsorer