Program Ljung/Annelundsdagen 25 maj
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Annelunds Idrottsförening
Fotboll

Medlemskap

Annelunds IF är en förening med målet att alla, oavsett inkomst och familjekonstellation, ska kunna vara med i gemenskapen i föreningslivet. Vi har inga träningsavgifter utan enbart medlemsavgift.

 

Med medlemskapet kan du spela fotboll, nyttja isbana, skidspår och stödjer föreningen att fortsätta arrangera evenemangen Mörlanda Marknad och Annelundsmarschen som sprider glädje och gemenskap för hela samhället.

 

Tack för att du stöttar en engagerad och glädjerik förening!

Priser 2024

Familjekort (avser samtliga boende på samma adress)  1300 kr 

Medlem över 16 år (födda 2007 eller tidigare)  900 kr

Medlem t.o.m. 16 år (födda 2008 eller senare)  700 kr

Stödjande/pensionär/ledare  250 kr

 

OBS: Fr o m 2024-01-01 kommer medlemsavgiften för alla aktiva och ledare aviseras via vårt administrationssystem Sportadmin.

 

 

För övriga (dvs ej spelare/ledare) betalas medlemsavgiften som vanligt till:

 

Bankgiro: 576-1929 eller

Swish: 123 049 9772

 

Vid betalningen ange namn och personnummer (ÅÅMMDD-XXXX, dvs även de fyra sista siffrorna) för samtliga personer som betalningen avser.

 

Om ni inte får plats med alla uppgifter, går det bra att skriva er familjs namn (ex. Fam. Anne Lund) och sedan maila familjemedlemmarnas namn och personnummer till viiannelundsif@gmail.com.

 

Tack för ert stöd!

 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten